Thursday, 2024-04-25, 11:57 PM
My site

 

Site menu
Vizitatori

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
eXTReMe Tracker
Login form
Caută
Calendar
«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Entries archive
Main » 2010 » February » 18 » Sfaturi in bucatarie
1:07 PM
Sfaturi in bucatarie
Orice mancare cu sos este mai gustoasa daca se ţine o jumătate de ora la cuptor înainte de a fi servită la masă.
Pentru a nu se întări,ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi fript.
Pentru prajit,este bine sa se amestece untura cu ulei in parti egale.
Supele,sosurile,zarzavaturile capata un gust mai fin daca li se adauga putin unt proaspat,dupa ce au fost luate de pe foc.
Untul se pastreaza mai multa vreme proaspat daca se tine in apa fiarta cu putina sare,bine racita.
Frisca batuta.Inainte de a fi batuta,frisca se tine circa doua ore la gheata pana se face spuma.dar nu mai mult pentru a nu se face unt.Zaharul se pune numai la urma,cand este aproape batuta,in proportie de o lingura la 1/4 kg de frisca.
Nucile intrebuintate la torturi si prajituri capata un gust placut de alune cand sunt prajite putin in cuptor inainte de a fi folosite.
Views: 2368 | Added by: sorin20 | Tags: de, sfaturi, carte, mancare, bucatarie | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: