Friday, 2018-04-20, 6:08 PM
My site

 Dulciuri de casă

Site menu
Vizitatori

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
eXTReMe Tracker
Login form
Caută
Calendar
«  April 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Entries archive
Biscuiti cu alune
300 gr.faina,200gr.+50 g unt,100 g alune,2 lingurite esenta de vanilie,2 pliculete zahar vanilinat.

Freci untul spuma cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugi faina si alunele macinate cat mai fin si framanti bine.Faci niste bastonase,de circa 8 cm lungime,pe care le pui intr-o tava unsa cu unt.Coci la foc potrivit.Le tavalesti calde prin zahar vanilinat.

Rulada cu ciocolata
Pentru blat:8 oua,100 g frisca,150 g zahar pudra,25 g unt,iar pentru crema:200 g unt,2 oua,200 g zahar pudra,100 g ciocolata,50 ml coniac.

Bati pe bain-marie ouale cu zaharul pana se ingroasa.Dupa ce s-au racit amesteci usor cu untul frecat,ciocolata,topita si coniacul.Pregatesti blatul asa:Freci galbenusurile cu zaharul.Adaugi faina in ploaie dupa care pui si albusurile batute spuma.Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Coci la cuptor 15 minute.Rastorni pe un prosop umezit si rulezi.Dupa cateva minute intinzi o parte din crema de ciocolata si rulezi din nou.Rulada se imbraca in restul de crema.Lasi la rece 30 de minute.