Tuesday, 2018-01-23, 7:27 PM
My site

 Mâncaruri din carne si fripturi

Site menu
Vizitatori

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
eXTReMe Tracker
Login form
Caută
Calendar
«  January 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Entries archive
Pui cu sos picant
1 pui de 1,200 kg,1 telina mica,4 cepe mijlocii,1 morcov,2 ardei grasi,3 linguri sos picant,1 lingurita otet,2 linguri zahar,3 linguri ulei masline,piper,sare.

Speli si tai carnea in bucati potrivite,asezi intr-o cratita cu tuci.Adaugi telina taiata in felii subtiri,sosul picant,1/2pahar apa,acoperi vasul si lasi la foc 30 minute.Intre timp dai pe razatoare morcovul si tai ardeii fin.Incalzesti uleiul de masline si calesti aceste legume 5 minute.Intr-un castron,amesteci uleiul,otetul,zaharul si piperul,pe care il torni peste morcovi si ardei.Dupa 2 minute torni in vasul cu carne si dai la cuptor 5 minute.Decorezi cu patrunjel.

Friptura de porc cu garnitura
1 bucata de muschi,250 g slanina afumata,1 morcov mare,1 catel usturoi,3-4 ardei,1 cutie crema de branza cu marar,delikat barbeque pentru friptura de porc,250 g ulei.

Muschiul de porc il crestezi si il impanezi cu bucatele de slanina,morcovi si usturoi.Bucata va fi in prealabil unsa cu Delikat Barbeque pentru friptura de porc.Se baga la cuptor intr-o tava cu un pahar de ulei,sa se rumeneasca.Intre timp pregatesti garnitura:ardeii copti,ii cureti de coaja si le tai fasii mai late,pe care le umpli cu crema de branza cu marar si formezi rulouri.Le servesti drept garnitura la muschiul impanat.

Mancare sarbeasca de fasole si curcan
1/2 kg fasole boabe alba,4 cepe,150 g bulion,1 capatana usturoi,1 copan curcan,ulei,sare,marar,piper macinat,foi de dafin.

Speli fasolea si o lasi in apa,sa se inmoaie,timp de 1/2 ora.Apoi fierbi fasolea in apa cu sare.Scoti fasolea si o lasi la scurs.Tai ceapa,o calesti in ulei,apoi pui bulionul si fasolea fiarta.Lasi sa clocoteasca.Adaugi sare,piper macinat,foi de dafin si mai lasi sa fiarba.Intre timp,tai pulpa de curcan in bucati mici si le prajesti la foc mic in ulei.Scoti bucatile si le adaugi in fasole.Servesti fasolea cu paine prajita la toaster,unsa cu usturoi si presarata cu marar fin.