Vizitatori |
Total online: 1 Guests: 1 Users: 0 |
Calendar | « September 2023 » | Su | Mo | Tu | We | Th | Fr | Sa | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
Biscuiti cu alune 300 gr.faina,200gr.+50 g unt,100 g alune,2 lingurite esenta de vanilie,2 pliculete zahar vanilinat.
Freci untul spuma cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugi faina si alunele macinate cat mai fin si framanti bine.Faci niste bastonase,de circa 8 cm lungime,pe care le pui intr-o tava unsa cu unt.Coci la foc potrivit.Le tavalesti calde prin zahar vanilinat.
Rulada cu ciocolata Pentru blat:8 oua,100 g frisca,150 g zahar pudra,25 g unt,iar pentru crema:200 g unt,2 oua,200 g zahar pudra,100 g ciocolata,50 ml coniac.
Bati pe bain-marie ouale cu zaharul pana se ingroasa.Dupa ce s-au racit amesteci usor cu untul frecat,ciocolata,topita si coniacul.Pregatesti blatul asa:Freci galbenusurile cu zaharul.Adaugi faina in ploaie dupa care pui si albusurile batute spuma.Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Coci la cuptor 15 minute.Rastorni pe un prosop umezit si rulezi.Dupa cateva minute intinzi o parte din crema de ciocolata si rulezi din nou.Rulada se imbraca in restul de crema.Lasi la rece 30 de minute.
| |